Renovera en övergiven herrgård: The Rockwell House Before and After

Kliv in i den fascinerande förvandlingen av The Rockwell House! 🏰✨ Från övergiven till häpnadsväckande, bevittna den hisnande före- och efterresan med att renovera denna en gång bortglömda herrgård.

Att rädda detta förfallna 1800-talshem var ett kärleksarbete för tre kloka investerare. Denna en gång ruttnande relik har minutiöst restaurerats och återtagit sin status som ett lokalt landmärke i Milledgeville, Georgia. Den otroliga förvandlingen, dokumenterad av Leland Kent från Abandoned Southeast, är helt enkelt häpnadsväckande.

Rockwell House, ursprungligen dolt av tät vegetation och skyddat av imponerande smidesjärnsportar, byggdes 1838 för överste Samuel Rockwell, en soldat, advokat och slavhållare. Designad av arkitekten Joseph Lane i federal stil med element från grekisk väckelse, huset har branta trappsteg och höga joniska kolonner som påminner om forntida storhet.

Efter 70 år av försummelse var Rockwell House i ett allvarligt tillstånd av förfall. Men tre unga investerare såg potentialen i denna spännande gamla struktur och antog utmaningen att återställa den bleka södra belle till sin forna storhet.

Före: portarna och exteriören


Efter: portarna och exteriören
Den renoverade herrgården, fotograferad i februari 2021, ser fantastisk ut. Den solgula nyansen är trogen den ursprungliga fasaden, med spår av nyansen synliga under efterföljande färgskikt. Ochre, en naturlig färg som består av järnoxid, lera och sand, varierar från gult till djupt orange eller brunt. Med hjälp av färgforskning och historiska data återskapade investerarna denna unika och slående färg för hemmet.

Like this post? Please share to your friends:

Videos from internet

Related articles: