«När Linda gifte sig med 17-åringen var hon 52. 😱Hur mår paret arton år senare?»🙄

Linda och Jay träffades på arbetsplatsen. 52-åriga Linda och hennes 17-åriga sambo var anställda på ungdomsanstalten. Linda uppskattar Jay och hennes många intressen för filmer, böcker och tidsfördriv. Trots deras tydliga åldersskillnad bad den unge mannen Linda att godkänna hans förslag till sin kollega.

Till allmänhetens raseri ingick paret snart ett lagligt äktenskap. Internetanvändare uttryckte sitt ogillande av parets bilder i kommentarsfältet och skrev: „Hon var gammal nog att vara din mormor.“ Linda och Jay firade sin 18-åriga bröllopsdag för inte så länge sedan. Trots de ironiska kommentarerna lyckades paret bilda en nära relation.

Även om de inte har barn är Jay och Linda nöjda med sin förening och vill inte göra slut.

Nyligen gav Linda upp flera saker. Även om hon är blind och behöver en rullstol, tror kvinnan fortfarande på sin följeslagare. Linda hävdar att Jay aldrig har sett tillbaka på sitt val.

Vad tycker du om detta par?

Like this post? Please share to your friends:

Videos from internet

Related articles: