Leonardo DiCaprio och Vittoria Ceretti fångades i en passionerad kyss offentligt: ​​foto

Det verkar som att saker och ting är väldigt allvarliga för Leonardo DiCaprio och Vittoria Cetti. Döm själv: tiden närmar sig obönhörligen modellens 26-årsdag, och Leo, i motsats till sin etablerade tradition att inte dejta tjejer över 25, tänker inte ens på att lämna henne. Tvärtom, romanen tar fart. Se bara på förlovningsryktena (så tänk om de visade sig vara osanna i slutändan?)! Offentligt döljer varken Leo eller Vittoria sina känslor längre, och tillåter sig därför ibland att göra saker som inte alls är blygsamma. Som till exempel på den nyligen genomförda Rolling Stones-konserten.

Paret fångades av paparazzi som hade en passionerad kyss. Vittoria var tydligen inte särskilt imponerad av Mick Jagger, och hon bestämde sig för att vända all sin uppmärksamhet till en yngre kille – ja, till Leo, det vill säga. Stjärnan i „The Revenant“ kunde inte slita sig från sin utvalde, men höll ändå ett öga på konserten.

 

Förresten, Ceretti, som Daily Mail skriver, lämnade inte Leo ensam på hela kvällen. Hon drog till sig sin pojkväns uppmärksamhet på alla möjliga sätt, antingen placerade hon sin hand på hans lår eller försökte krama honom. Tydligen, för att intressera en tjej, borde DiCaprio ha tagit henne till en K-popkonsert, och inte till gammal bra rock. DiCaprio, det bör noteras, har generellt stora problem med att välja romantiska platser för dejter. Tidigare tog han Vittoria till sin vän Teyana Taylors kabaréshow, som under en tid ansågs vara skådespelarens älskarinna. Av fotografierna att döma var Cetti också uttråkad där — igen, förresten, kort sagt.

Like this post? Please share to your friends:

Videos from internet

Related articles: