Hailey Bieber publicerade bilder med en rundad mage tagna under perioden då hon gömde sin graviditet

Hailey Biebers modiga uppenbarelse: uppriktiga bilder avslöjar hennes dolda graviditetsresa. 🤰📸 Hon delar intima ögonblick som fångats under den period hon höll sin graviditet hemlig.

Hailey Bieber gömde sin graviditet i sex månader. Men att hålla hemligheten blev meningslöst efter att en insider „konfidentiellt“ meddelade dess varaktighet. Nästa dag publicerade modellen en rörande fotografering med Justin och gick sedan nerför gatan framför paparazzierna. Nu är Hayley glad över att visa sin position och igår delade hon med sig av en serie bilder från den perioden av graviditeten, under vilken hon spelade det tysta spelet.

  

Fansen var inte så nöjda med bilderna som de blev överraskade. Modellen hade trots allt tidigare publicerat porträtt från samma serie, utan att visa sin rundade mage. Det faktum att fansen inte misstänkte något är unikt. Ofta gissar hängivna fans stjärnornas position – trots allt är allt synligt från ansiktet. Hayley har inte förändrats ett dugg. Nåväl, låt oss se vad som händer härnäst.

Like this post? Please share to your friends:

Videos from internet

Related articles: