„Från nybörjare till nomader: Charlie and Dale’s Stunning Sprinter Van Conversion“

Följ med Charlie och Dale på deras extraordinära resa för att förvandla sin Sprinter skåpbil till deras drömhus. Kliv in i bilen och häpna över interiören i deras mobila hus. Låt dig inspireras av de anmärkningsvärda förvandlingsbilderna i kommentarerna.

2019 köpte klätterentusiasterna Charlie och Dale en iögonfallande gul Mercedes Sprinter skåpbil vid namn Ringo. Trots att de var nybörjare i ombyggnad av skåpbilar, inledde de ett omfattande projekt för att förvandla sin bil till ett mysigt hem.

Den ambitiösa duon tog på sig uppgifter som VVS, ledningar och isolering och arbetade under de kalla vintermånaderna för att göra skåpbilen beboelig. De dokumenterade sin resa, forskning och tips i en serie blogginlägg som finns tillgängliga på deras hemsida.

Efter att ha slutfört det inledande byggarbetet gick de över till att montera kök, integrerad förvaring, säng, sittplatser och inredning. Nu, med en renoverad Sprinter, har de friheten att utforska och klättra var de vill.

Inuti har skåpbilen en elegant och stilren design, med en neutral palett av kräm och skogsgrönt kompletterat med ljusa träpaneler. Det L-formade köket erbjuder gott om bänkutrymme, en spis med fyra brännare och en diskbänk i Belfast bondgård. Små hyllor med låsstänger håller saker säkra under resan.

Effektivt utrymmesutnyttjande är uppenbart i hela skåpbilen, med varje skrymsle och kåpa tjänar ett syfte. Smarta förvaringslösningar inkluderar överskåp, hemliga lådor och en bakre bokhylla som spänner över fordonets bredd.

Standarddubbelsängen på baksidan av skåpbilen åtföljs av en hylla som lyfts för att avslöja ytterligare förvaringsutrymme. Släpande krukväxter och sagoljus ger en hemtrevlig touch, medan strömbrytare för sänglampor och eluttag förbättrar det praktiska.

 

Finisher som färgglada slängkuddar och en rustik träspegel kompletterar den vackert designade interiören i denna husbil.

Like this post? Please share to your friends:

Videos from internet

Related articles: