„En sofistikerad klänning med en djup halsringning.😮 Jamie Lee Curtis, 64, präglade sin otroliga fysik.“🔥

Halloweens ledande dam, klädd i en lågskuren marinblå klänning, sträckte sig över röda mattan och visade upp sin fantastiska figur. Det fanns en volang under hennes bröst, och klyftan accentuerades av outfiten. Jamie Lee Curtis använde svarta skor för att fullborda looken.


Förutom „Everything Everywhere“ var de andra kandidaterna Avatar: The Path of Water, „The Banshee of Inisherina“, „Black Panther: Wakanda Forever“, „Elvis“, „Fabelmans“ och „Knives Out“: Bulb Made av glas.


Med sin världsomspännande premiär den 25 mars 2022 har filmen tagit in 107,4 miljoner dollar. Hans inkomst kommer med största sannolikhet att öka så länge han fortsätter att få utmärkelser och utmärkelser.

Curtis och Stephanie Xu för bästa kvinnliga biroll, Ke Hui Quan för bästa manliga biroll, Michelle Yeoh för bästa kvinnliga huvudroll och Daniel Kwan och Daniel Scheinert för bästa regi är bland de elva nomineringarna till 2018 års Oscarsgala.

Vad tycker du om hennes utseende?

Like this post? Please share to your friends:

Videos from internet

Related articles: