„En sådan rolig situation! Polishunden stjäl scenen under polisens dansföreställning.»😃

Dansutmaningarna som folk tar sig an och lägger upp på sociala medier är något jag verkligen gillar att se. Det måste också vara glädjefullt för dig att uthärda dessa prövningar. På sätt och vis förenar de människor och främjar vänlighet.
Du har förmodligen hört talas om „The Git Up Challenge.“ Allt började med Blanco Browns dansinstruktion för hans låt med samma namn. Inte överraskande var många människor ivriga att prova rutinen eftersom det är roligt och smittsamt.

Med deltagande från Yuba City Police Department, Sutter County Sheriff’s Office, Sutter County Courts och Sutter County Code Enforcement har en av dessa utmaningsfilmer samlat på sig cirka nio miljoner visningar totalt.


Dessa män tog utmaningen till en helt ny nivå genom att göra den till en danstävling. Vi kan inte sluta titta på resultatet eftersom det är så fantastiskt. När en polisbil i Yuba City och en Sutter County Sheriffs fordon börjar „bråka“ om en parkeringsplats börjar dansen. I takt med att dansen tar fart hänger fler med.

En K-9-hund stack ut från de andra, men mer för att han njöt av de andra polisernas dans än för att han själv dansade. Han frågar sig förmodligen vad som händer innan han till slut kliver in. Jag njuter av hur poliserna visar oss att de trivs trots att de arbetar på ett mycket seriöst område.

Like this post? Please share to your friends:

Videos from internet

Related articles: