„En ny men gammal historia! 😳Clint Eastwood delar med sig av en berättelse som han har varit tyst om i sextio år.»

Clint Eastwood är en mycket känd och älskad skådespelare och filmskapare. Förutom hans deltagande i politiken och flera filmpriser för sina välkända roller har han under lång tid betraktats som en symbol för maskulinitet. Den 86-årige välkände mannen har varit i flera förhållanden utan att berätta mycket om sitt personliga liv.

 

Men Eastwood delade nyligen en berättelse som har en koppling till en av hans välkända filmer och en som han inte har diskuterat på ett tag. Det är dock inte många som vet att Eastwood, som då var 21 år, var passagerare på ett flottans plan som kraschade i Stilla havet under andra världskriget. Eastwood hävdar att han fick ett gratis flyg från Seattle till Almeda. Under en storm vågade vi oss ner i Stilla havet utanför Point Reyes, Kaliforniens kust. Jag befann mig nedsänkt i havet och började simma tillbaka mot stranden.

Tja, jag minns att jag tänkte att tjugoett är inte så länge som en person vill leva. Efter att ha simmat genom kelpbäddar i timmar i Stilla havet, landade Eastwood och klättrade på en kulle för att skicka ut en nödsignal. I filmen fattade kapten Chesley „Sully“ Sullenberger det snabba beslutet att få ner planet i den iskalla Hudsonfloden, men hans överordnade åsidosatte honom så småningom.

Trots Sullys otroliga landning och efterföljande räddning av flera liv var Eastwood mer intresserad av vad som hände därefter. Enligt Eastwood är personer med enormt karaktärs- och underhållningsvärde på film de som kan förbli sammansatta under tvång och hitta ett sätt att hantera problem utan att tappa modet. Den största utmaningen jag stod inför var dock när utredningsnämnden ifrågasatte hans beslut med tanke på att han hade räddat så många liv.

Clint Eastwoods karriär har varit fantastisk. Titta på videon nedan för att lära dig mer. Vid åttionio är han fortfarande vacker, anställd och utomordentligt begåvad. Jag uppskattar att du gör så bra filmer. På grund av hans många års erfarenhet av filmskådespeleri är den här mannen en levande legend. Säg till dina vänner också om du håller med!

Like this post? Please share to your friends:

Videos from internet

Related articles: