Det blev känt hur många år Tom Cruise inte såg sin dotter från Katie Holmes – du kommer att bli förvånad

Tom Cruises privata kamp: Att avslöja åren han tillbringade förutom sin dotter med Katie Holmes kommer att göra dig häpen. 💔 Lär dig detaljerna om den överraskande sanningen i kommentarerna

Efter en storslagen fest med anledning av Victoria Beckhams 50-årsdag drabbades Tom Cruise, en av gästerna på evenemanget, av en våg av hat. Det visar sig att samma dag firade skådespelarens dotter från Katie Holmes, Suri, att hon blev myndig, och Mission: Impossible-stjärnan var naturligtvis inte närvarande vid hennes firande. Det är dock svårt att döma Tom, eftersom Suri själv bröt relationen med sin pappa, och för alltid. När hon fyllde 18 år bestämde sig flickan för att vägra hans ekonomiska hjälp, så att ingenting längre skulle koppla dem till Cruise – ja, förutom efternamnet. Även om detta förmodligen inte kommer att vara länge (de säger att Suri vill bli av med sin fars efternamn).

The Mirror fick reda på att Tom Cruise har missat många av sin dotters semester: mannen har inte sett Suri på mer än 10 år. „Det här är vansinne!“ – säger fansen, och det är omöjligt att hålla med dem. Och även om Tom och Katie under skilsmässan kom överens om att de var redo att gemensamt ta hand om sin dotter, trots att Holmes fick ensidig vårdnad om Suri, gjorde bristen på kommunikation sitt jobb och separerade skådespelaren från barnet i många år . Trots det tror Cruz att det fortfarande är möjligt att bli rehabiliterad. „Tom känner sig skyldig över att ha missat så mycket tid, men insisterar på att han inte helt har stängt Suri ur sitt liv och får nyheter om henne då och då“, citerade tidningen insidern.

För övrigt är det inte konstigt att Katie Holmes krävde full vårdnad om Suri. Tom Cruises barn från hans äktenskap med Nicole Kidman, efter sin far, har varit trogna scientologer i många år och har helt och hållet vägrat att kommunicera med sin mamma på grund av religiös övertygelse. Tydligen var Katie rädd att samma öde väntade henne. Så vad är detta om inte karma?

Like this post? Please share to your friends:

Videos from internet

Related articles: