Den 15-åriga dottern till Angelina Jolie och Brad Pitt dök upp först på tv: video

Angelina Jolie och Brad Pitts 15-åriga dotter gjorde nyligen sin tv-debut 🌟 Se hennes första tv-framträdande och se hur hon kliver in i rampljuset.

Den hårt arbetande dottern till Angelina Jolie och Brad Pitt, Vivien , är den mest atypiska representanten för icke-barn. Till skillnad från sina kamrater och andra stjärnarvingar började hon arbeta tidigt och valde ett ovanligt område för sig själv – inte modell eller skådespeleri, utan teater. Dessutom föredrar Vivienne att stanna i skuggorna, och därför valde hon, som sitt första jobb, positionen som assisterande assistent och hjälpte sin berömda mamma i produktionen av musikalen „The Outsiders“. Tja, på grund av projektets framgång gjorde Vivien sin debut på tv och dök upp i sällskap med Angie på en av de amerikanska programmen.

Och även om den blygsamma Vivien höll sig på avstånd, lämnades hon inte obemärkt. Live på Today Show berömde Jolie sin dotter och betonade att hon gav henne idén till „The Outsiders“ och övertalade henne att göra produktionen. Vivien log bara blygt som svar.

Dessutom agerade Viv, som hon kärleksfullt kallas i familjen, till och med som medproducent. Trots sin unga ålder är flickan väldigt hängiven teatern – därav hennes önskan att arbeta, och hon fick detta från sin mormor, erkände Angelina. „Viv älskar teater lika mycket som min mamma, om inte mer“, citerar E!News skådespelerskan.

Like this post? Please share to your friends:

Videos from internet

Related articles: