🤯«Hon är bara 22 år, medan han är 83: En miljardär är på väg att knyta ihop säcken med sin mycket unga flickvän.»😱

Den rike amerikanen James Goldstein njuter av att leva livet till fullo. Detta är särskilt relevant för kvinnor. Han föredrar de mest fantastiska och lockande damerna. Med sin höga ålder på 83 är James ofta mer lämpad för dem som barnbarn.

Naturligtvis kritiserar allmänheten den rike mannen och anklagar honom för att vara omoralisk. Han tycker fortfarande att attraktiva unga damer är roliga att vara runt. Det verkar som att miljonären också gjorde ett bra val. James visade en bild som han själv hade valt. Goldsteins hängivenhet för den långa, blonda skönheten är total. Hon verkar inte skämmas över sin gamla ålder, det gör han inte heller.

Goldsteins ungdomliga flickvän är under tiden bara 22 år gammal. Liza Adamenko, som Liza, växte upp där; hon är en rysk infödd.

Många människor har svårt att förstå varför en tjugo-nånting kvinna skulle vilja dejta en åttiotre-årig kille.

 

Har flickan några moraliska brister? Det är trots allt ingen som ifrågasätter den kalla logik som motiverar detta samarbete.

Like this post? Please share to your friends:

Videos from internet

Related articles: