😮«Otroligt! En miljardär bodde i en lada i femton år, och hans grannar retade honom tills de besökte honom.»🤫

I den gamla ladugården stod det tidigare bilar och hö. Så en dag bestämde sig en man för att köpa den och förvandla den till sitt eget hem. Redan innan den köptes tyckte inte grannarna om ladan eftersom de tyckte att den var för enkel.
Men när en förmögen person bestämde sig för att flytta dit blev den udda mannen förlöjligad direkt.

Ladugårdens ägare hade viskats bakom hans rygg i femton år innan han bjöd över sina grannar. Engelsmannen Alan Yeomans köpte en gammal lada i utkanten av Derbyshire och förvandlade den till ett hus.


Som sagt, han hade en plan. Trots att det bara var en lada ville han behålla fastighetens rustika tilltal. Så han lade till ytterligare isolering på utsidan av ladugården med samma material som användes för att bygga andra ladugårdar. Enligt grannarna placerade han en gammal sten på en del av byggnadens framsida, vilket fick den att se ännu mer nedgången ut.
Framsidan av hemmet var ljusare än baksidan, ett faktum som grannarna var okunniga om.

Alan var en rik man, men han bar enkla kläder, och alla talade om hans främmande granne.
Innan mannen bjöd runt folk på kvällsmat pågick detta i femton år.
Detta var den punkt då Alan offentliggjorde sin idé när han byggde sitt hem. Bakom ladugårdens trista exteriör byggde killen ett stort rum. Det fanns inte den minsta antydan om strukturens historia.


Original väggmålningar, guldinlagda antika möbler och nya prylar finns i överflöd. Huset var uppdelat i ett skjulliknande utrymme. Det visar sig att Yeomans hade en passion för att samla på klassiska bilar.
Den dagen fanns det inte ett spår av hån. Men efter det slutade personen prata med sina vänner.

Har du någonsin sett den här typen av hus?

Like this post? Please share to your friends:

Videos from internet

Related articles: