😮«Domarna sprang ur sina stolar när en trettonårig unge sjunger som Celine Dion på mindre än en minut.»😍 «

Abu, en 13-årig pojke, höll på ett briljant sätt hela publikens uppmärksamhet när han intog scenen i „The Voice Kids Belgium“. Celine Dions karriär som världsberömd sångare var verkligen förutbestämd. Till en början gav han henne en härlig röst och gjorde hemmet till ett musikaliskt sådant. De uppmuntrade barnet att utvecklas inom det området genom att erbjuda honom all hjälp de kunde.

Sedan kom han och Rene Angel, och dem alla, för att besöka mig. Det är svårt att minnas ett scenario utan den rika, sinnliga rösten från en förförisk sopran. Vi föreslår att du går på en promenad med Celine Zion för att ta reda på hur hon lyckades uppnå sådana fantastiska prestationer.

Detta var hemmet för den framtida stjärnan under hela hans tidiga år. Detta var början på hans karriär som proffs på toppnivå. Och hans föräldrar var till stor hjälp i alla dessa problem. Ademar och Theresa Dion ägde de små pubarna. Familjen kände sig enad på grund av denna organisation, som också gav dem en blygsam inkomst. Medan deras pappa spelade dragspel och deras mamma spelade fiol, sjöng barnen. Söndagsföreställningar som denna gav lilla Celine en fantastisk chans att förfina sina tekniker och utveckla sin scennärvaro.

Like this post? Please share to your friends:

Videos from internet

Related articles: