😮«Den 59-åriga „Sex and the City“-stjärnan avslöjade sig själv för första gången efter att ha blivit av med fillers!😟From A Beauty Into An Ordinary Old Woman.»

Känd för sin skildring av den optimistiska Charlotte York i „Sex and the City“, har Kristin Davis konsekvent varit en publikfavorit på grund av sitt vackra leende och unga skönhet. Men det är möjligt att skådespelerskans uttrycksfullhet på senare tid har lidit.


Fans noterade en förändring i Davis ansiktsuttryck, särskilt i närbilder och selfies, även om hon länge hade kämpat för att åldras. Hennes användning av filler blev ett ämne för spekulationer, och vissa kritiserade till och med det konstgjorda utseendet. Trots kritik beslutade Davis att acceptera hennes inneboende attraktionskraft.


Davis bestämde sig för att bli av med sina fillers för mer än ett år sedan. Hon känner sig inte längre blyg för att visa vem hon är. En sminkfri selfie från en vacker semester i Kenya delades nyligen på sociala medier.


Med sina naturliga drag prunkade visade Davis självsäkert rynkor och en antydan av grått hår. Fansen blev rörda av hennes nyupptäckta självsäkerhet och berömde hennes våghalsighet.

Konsensus var att Kristin Davis, i sitt naturliga tillstånd, är mycket vackrare. Hennes supportrar älskar det faktum att hon inte använder fillers och att hennes ansikte förmedlar en mängd olika känslor.

Like this post? Please share to your friends:

Videos from internet

Related articles: