😮«Absolut annorlunda än pappa! Framträdandet av Ben Affleck och Jennifer Garners 10-åriga pojke.»🙄

Under introduktionen av NBA All-Star Game-uppställningen i Salt Lake City, gjorde Samuel och Ben Affleck ett sällsynt gemensamt offentligt framträdande. Till en början var det lilla barnet blygt och verkade illa till mods i rampljuset och såg ut att ha händerna i fickorna. Ben tröstade Samuel genom att lägga en försiktig hand på hans axel. Den lilla pojken utvecklade snabbt självförtroende och visade konstnärlig förmåga, svängde vilt med armarna och uttryckte sig känslomässigt för deltagarna.
Ben har fortfarande ett betydande inflytande på sina barn från sitt tidigare äktenskap med Jennifer Garner, även om han inte regelbundet dyker upp offentligt med dem. Han går ofta för att träffa dem och tillbringar mycket tid med dem och Jennifer Lopez, hans nya fru.

Trots skilsmässa 2018 har Ben och Jennifer Garner lyckats prioritera sina barns behov. Deras engagemang för medföräldraskap är uppenbart, eftersom de stöttar och uppfostrar sina barn tillsammans.
Bens favoritsak att göra med Samuel är att gå på atletiska evenemang, särskilt basebollmatcher, som både far och son älskar. Han brukade lägga Samuel på sina axlar tills han var åtta år så att barnet kunde få en bättre bild av spelet. På grund av Samuels ökande kärlek till baseboll, tränar Ben honom entusiastiskt i sporten och lär honom användbara pitchingfärdigheter.

Jennifer Garner tar upp det faktum att Ben kan bli lite för animerad ibland och skrika kommandon onödigt högt, men det är tydligt att hans motivation beror på att han vill vara en stödjande och aktiv förälder.


Det var uppenbart att Ben var en hängiven förälder när han tog med Jennifer Lopez och Samuel till ett bilutställningslokal året innan. Han lät Samuel köra en Lamborghini för att ge honom en känsla av mognad, men efter en oavsiktlig stöt med en grann BMW tappade barnet självförtroendet. Efter att snabbt ha tröstat sitt barn tog Ben hand om situationen med återförsäljarchefen och såg till att allt löstes fredligt.

Ben prioriterade sin tid med Jennifer Garner och hennes barn och sågs nyligen ute på en promenad med dem. Han sätter sig i Samuels ögonhöjd och betonar vikten av att upprätthålla en stark relation med sina barn även efter deras skilsmässa. Ben Affleck känner fortfarande starkt för att ge sina barn en kärleksfull och stödjande miljö, eftersom han är en engagerad och närvarande pappa.

Like this post? Please share to your friends:

Videos from internet

Related articles: