😨«Trots alla varningar födde hon sin son. Hur ser det udda parets avkomma ut just nu?»😮

Artem och Daria väckte uppmärksamhet från online-personer genom att dela bilder på sin arvtagare online. Till skillnad från sin utvalda är Dasha en mogen, frisk tjej. Artem är en bra samtalspartner och en bra förälder, så vår dagens hjältinna sa till läsarna att hon aldrig tänkte på sin mans fysiska utseende.

Efter hennes barns födelse blev Dasha förvirrad av reaktionerna från hennes supportrar, som trodde att Daria hade fött en son av någon annan eftersom pojken inte skulle ha fått sin fars vackra drag annars. Flickan berättar för andra på internet att hennes make är barnets biologiska far.

Trots övergreppen de stöter på online håller Artem och Daria sina Instagramföljare uppdaterade om sina liv och delar bilder. Det är viktigt att komma ihåg att mannen inte är sysslolös.

Artem arbetar från sitt hus. En ung man arbetar som programmerare för att försörja sin fru och sina små barn. Allt som återstår är att önska tålamod och lycka till detta fantastiska par.

Like this post? Please share to your friends:

Videos from internet

Related articles: