😍«Hur ser pojken i filmen „Wonder“ ut utan smink och vem är han?»😮

Den här skådespelaren blev populär i mycket ung ålder genom att medverka i flera välkända filmer förutom den populära filmen „Wonder“. Även om hans smink gör det svårt att förstå och föreställa sig hur den här mannen ser ut i verkligheten, fortsätter han ändå att tjäna ryktbarhet och popularitet på Instagram, där han har fått över 800 000 följare.

Den 5 oktober 2006 föddes en man vid namn Jacob Tremblay i Kanada. Han är vår hjälte. Hans pappa är polis medan hans mamma jobbar hemifrån. Dessutom har Jacob två systrar som också har uppträtt i filmer.

Jacob gjorde sin tv-debut i familjekomedin „Smurfarna 2“ när han var 7 år gammal. Men framför allt älskade hans beundrare honom efter biljettsuccén „Room“, där han och Brie Larson spelade med.

Dessutom har „Room“ nominerats till många Oscars. De hade därefter roller i filmerna Somnia och The Last Man on Earth. I filmen „Wonder“ från 2017 besökte den unga skådespelaren, som porträtterade Auggie, ett barns kraniofacialcenter och interagerade med ungdomar som hade samma tillstånd som hans karaktär.

Jacob, som är 13 år, har redan medverkat i mer än 20 filmer och tv-program.

Men hans karriär blir bara bättre, så vi tvivlar inte på att vi kommer att fortsätta att se nya filmer med hans felfria medverkan regelbundet.

Like this post? Please share to your friends:

Videos from internet

Related articles: