😍«Är hon 54?! Du kunde inte se bort från den sexigaste „Baywatch“-skådespelerskan när hon delade en bild på sig själv i sina underkläder.»🔥

Donna D’Errico, 27, verkar inte bli äldre, även om hon inte längre är Månadens Playboy-kvinna. Tvåbarnsmamman ser bra ut och gör sig redo att återvända till sina favoritstränder i Malibu.
Skådespelerskan och modellen lade upp ett privat foto på sig själv på sociala medier och visade upp sina byxor. Dessutom, även vid 54-årsåldern, backar Donna inte från utmanande skott. Iförd svarta spetsbyxor gör tvåbarnsmamman en udda pose på fotot på sociala medier, till synes nöjd med sitt unga utseende.
Efter att ha delat det här fotot på sociala medier mötte hon en hel del kritik. Trots detta fortsatte skådespelerskan att diskutera dessa ämnen och ge en förklaring.

 

Stjärnan har inte dejtat regelbundet sedan hennes skilsmässa 2007. Nu när hon är singel använder hon sociala medier för att dela bilder i ett försök att få den respekt hon för närvarande inte har i verkliga livet. Donna erkänner gärna, „Det är fantastiskt att ha så många män som är intresserade av dig“, med tanke på den överväldigande mängd uppmärksamhet och beröm hon får på sociala medier från individer av det motsatta könet.

Efter att ha delat det här fotot på sociala medier mötte hon en hel del kritik. Trots detta fortsatte skådespelerskan att diskutera dessa ämnen och ge en förklaring.
Stjärnan har inte dejtat regelbundet sedan hennes skilsmässa 2007. Nu när hon är singel använder hon sociala medier för att dela bilder i ett försök att få den respekt hon för närvarande inte har i verkliga livet.

Donna erkänner gärna, „Det är fantastiskt att ha så många män som är intresserade av dig“, med tanke på den överväldigande mängd uppmärksamhet och beröm hon får på sociala medier från individer av det motsatta könet. Donna gillar att fota i sina byxor eller baddräkt. Sexsymbolen blev populär bland den tilltänkta demografin tack vare bilden av en attraktiv livräddare som bär en ljusröd bikini. „Baywatch“-skådespelare var välkända direkt, och showen lades till i Guinness Book of World Records som det mest sedda tv-programmet.

 

Baserat på bilderna som lagts upp på sociala medier kan vi med tillförsikt säga att Donna inte har förändrats alls sedan föreställningen. även om hon ersatte sin välkända röda bikini med spetsunderkläder.

Dela gärna din åsikt i kommentaren!

Like this post? Please share to your friends:

Videos from internet

Related articles: