🔥«Nya, passionerade och heta foton av Shakira och hennes älskare! 💣Hon började ett möte med Lucien Laviscount, skådespelaren från „Emily In Paris“!»

Shakira, en musiker från Colombia, får uppmärksamhet både på och utanför scenen. Rykten om ett romantiskt förhållande mellan 47-åringen och en mycket yngre motspelare dök upp när de dök upp tillsammans i en förförisk musikvideo. Shakira ska ha siktet inställt på den 16-årige brittiska skådespelaren Lucien Laviscount. I musikvideon till hennes låt „Punteria“ skildrar han en sårad kentaur som är hänförd av hennes personlighet. Sensualiteten i videon uppmuntrade rykten om att deras förhållande på skärmen sträckte sig längre än det.

Efter ett oväntat framträdande på Times Square, New York City, som samlade mer än 40 000 människor, sågs Shakira äta romantiskt med Laviscount. Shakira bar en snygg svart outfit, medan Laviscount klädde sig mer avslappnat i en kompletterande färgpalett.

Laviscount, som började som modell vid tio års ålder, har även nått framgångar inom film och tv. Hans mest välkända roll är Alfie i den populära Netflix-serien „Emily in Paris.“ Det är intressant att notera att Laviscount verkar föredra äldre följeslagare. Han dejtade Kerry Katona, en före detta Atomic Kitten-sångare som var 31 år när de först träffade dokusåpan „Celebrity Big Brother“, innan hans påstådda förhållande med Shakira.

Shakiras tidigare förhållande var med den spanske fotbollsspelaren Gerard Piqué under lång tid. Tragiskt nog tog deras kärlekshistoria ett slut i juni 2022, vilket speglar Shakiras populära låt „Waka Waka“. Tillsammans har de två pojkar. Shakira är fortfarande framstående på grund av sina erfarenheter som ensamstående mamma och hennes senaste romans med Laviscount.

Om denna förmodade affär blir till något mer får bara tiden utvisa.

Like this post? Please share to your friends:

Videos from internet

Related articles: