💔«Flickan vågade dela med sig av sina bilder utan smink och sa att främlingar alltid stirrar på henne på grund av det framträdande medfödda födelsemärket i hennes ansikte.»😰

Becca Lee Brewer är ett exempel på uppriktighet och självacceptans i ett samhälle där homogenitet värderas högt. En fantastisk resa av utveckling och motståndskraft, Beccas liv har inspirerat många andra på vägen. Hon föddes med ett synligt födelsemärke.

Blå nevus är godartade hudskador som orsakar födelsemärken som Beccas. Även om det verkade ofarligt hade det ett stort inflytande på hennes barndom. När Becca var åtta månader gammal adopterades hon från Sydkorea och genomgick många laserbehandlingar för att minska sin synlighet. Hennes problem förvärrades dock av dessa behandlingar. Hon kände sig ensam och tillbakadragen när hon var tonåring på grund av människors utseende och hennes oändliga strävan efter att passa in. En ung kvinna, besvärad av sin känsla av egenhet, speglades i spegeln.

Beccas upptäckt av kosmetika vid 12 års ålder var en vändpunkt i hennes liv. Även om de första dagarna av att gömma sig visade sig vara nedslående, gav uppkomsten av skönhetslektioner på YouTube en viss optimism. Becca gav sig in i kosmetikens rike och letade efter metoder och föremål som skulle stärka henne snarare än att dölja henne samtidigt som de erbjuder naturlig täckning. Smink skiftade från att vara ett verktyg för att dölja till ett för självuttryck. Beccas motivation att hjälpa andra att gå igenom liknande kamper och dela med sig av sin expertis inom makeupkonstnärer uppstod ur hennes nyfunna entusiasm för hantverket.

2017 var en vändpunkt i historien. Becca la upp en bild på sig själv på Facebook, den ena halvnaken och den andra med smink. Hon gjorde detta orädd. Denna sårbara gärning framkallade en flod av acceptans och tillgivenhet.

Becca är dock medveten om de utmaningar som sociala medier ställer inom skönhetssektorn. Instagram och andra sociala medier ger en plats för kreativa uttryck, men de förstärker också ouppnåeliga skönhetsideal. En skev självbild är resultatet av många klienters förväntningar, som skapas av allvarligt manipulerad information. Becca motsätter sig jämförelsekulturen och uppmuntrar självkärlek genom sin plattform. Hon främjar att uppskatta ens individualitet och kritiskt analysera information om sociala medier.


Becca har stött på flera svårigheter på vägen. Hon medger att sårbarhet och självtvivel är vanliga känslor. Att övervinna pressen från samhället att passa in har varit en av hennes tuffaste utmaningar. Hon föredrar självuttryck framför godkännande utifrån. Hennes födelsemärke har utan tvekan påverkat hennes liv, men det gör henne inte till den hon är. Snarare ser hon det som ett sätt att etablera en koppling som gör det möjligt för henne att förstå och sympatisera med människor.

Becca Lee Brewers liv är bevis på transformationspotentialen av acceptans och kärlek till sig själv. Hon tjänar som en påminnelse om att äkta skönhet finns i att omfamna vår individualitet i en värld som ofta strävar efter konformitet.

Har du någonsin sett den här typen av människor?

Like this post? Please share to your friends:

Videos from internet

Related articles: